Kriebelkampen
Gemakkelijk jouw gegevens terugvinden? Meld je aan bij mijn gezinsaccount
Ben je een animator bij Kriebelkampen? Meld je dan aan bij mijn monitorenaccount

Missie en visie

Kriebelkampen zijn op maat uitgewerkte kampen met een gevarieerd en gedifferentieerd activiteitenaanbod. Onze 2 pijlers: creativiteit en fantasie.

Onze begeleiders laten kinderen creëren en experimenteren. Ze nemen hen mee op sleeptouw in hun eigen avontuur en fantasie. We werken ervaringsgericht met ruimte voor inspraak van de kinderen, waar ook écht naar geluisterd wordt.

Elk kind kan zijn wie het is en krijgt de ruimte zijn 'eigen ding' te doen. Onze begeleiders durven loslaten wat ‘zou moeten zijn’ en gaan mee in de opportuniteiten van het moment. We willen kinderen leren dat de weg naar een resultaat even belangrijk (en soms nog belangrijker) is dan het resultaat, én dat we vaak met elkaar moeten samenwerken of elkaar moeten helpen om iets te bereiken.

Op deze manier willen wij écht gaan voor kwalitatieve kampen, waarvoor kinderen 's morgens staan te springen en 's avonds met een glimlach kunnen opgehaald worden.

Meer dan kampen alleen

De Kriebelkampen zijn een deelwerking van Creafant vzw uit Oudenaarde, sinds 2016 door Vlaanderen erkend als landelijk georganiseerde jeugdvereniging. 

Bij ons kan je bijgevolg niet alleen terecht voor creatieve en leerrijke kampen maar ook voor heel wat workshops en theatervoorstellingen (zie De Kroon). Ben je nog op zoek voor een leuke activiteit in je stad, gemeente, school of vrijetijdswerking? Contacteer ons vrijblijvend!
Mail naar leen@creafant.be voor alles wat met workshops te maken heeft
Mail naar haike@creafant.be voor (info m.b.t.) kampen die jullie wensen te organiseren 
‘De Kroon’ is het theatercollectief van Creafant vzw. Sinds 2013 ontwikkelen en brengen we familie- en schoolvoorstellingen in gans Vlaanderen.

Met onze succesproductie ‘ULE, ik was veertien in 1914’, plaatsten we onze theatercompagnie definitief op de kaart van de Vlaamse Cultuur- en Gemeenschapscentra. Vervolgproducties als “De Dromenzuiger van Opa Pluizebol” (2016) en “Mariken” (2018) stonden meteen stevig in de startblokken en worden tientallen keren per jaar geprogrammeerd, zowel in familie- als schoolverband. Meer weten? 
Mail naar jan@creafant.be voor alle info m.b.t. onze theatervoorstellingen die we bij u komen spelen.

Het Kriebelteam

Creafant vzw, dat zijn Annemie, Haike, Jan Laura, Leen en Clara. Elk heeft zijn specifiek werkgebied. Je kan ons terugvinden aan onze bureaus in Leupegem (Oudenaarde) of aan het werk in onze loods te Waregem... tenzij we op kampbezoek zijn natuurlijk!

Clara is onze Kriebelkampcoördinator. Zij staat in voor het goede reilen en zeilen van onze Kriebelkampen waarvoor ze door het voltallige team wordt ondersteund. 

Maar… ook vele freelancers en meer dan 300 vrijwilligers maken deel uit van ons Kriebelteam. Samen gaan we elke dag aan de slag om al onze projecten Creafantastisch te maken. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk creatieve duizendpoten met een hart voor kinderen.  Ze zorgen er elke dag voor dat de kinderen zich ‘thuis’ voelen op onze kampen en onvergetelijke ervaringen beleven. 
Kriebelkampen Creafant vzw - Leupegemstraat 20 - 9700 Oudenaarde - T 055 60 36 90 - BTW BE0841.444.118
Copyright 2018 - Privacy en cookies - Algemene voorwaarden