Kriebelkampen
Gemakkelijk alle gegevens terugvinden? Meld je aan bij mijn gezinsaccount

Vind je hieronder het antwoord op jouw vraag niet?

Wanneer zijn er Kriebelkampen?
Tijdens elke schoolvakantie zijn er Kriebelkampen. Zowel kerst, krokus, pasen, zomer als herfst. Echter; niet op elke kamplocatie is er telkens een kamp.
Wil je te weten komen wanneer en waar er kampen zijn? Doorzoek dan de inschrijvingspagina onder 'zoek kamp' of neem een kijkje onder 'kamplocaties'.
Welke Kriebelkampen zijn er?
Elke andere vakantie is er een ander thema waarin de Kriebelkampen worden ondergedompeld.
Een overzicht van alle verschillende kampthema's vind je op de inschrijvingspagina.
Ik schreef mijn kind in. Wat nu?
Je inschrijving is pas definitief na betaling van het verschuldigde bedrag. Tot dan blijft het plaatsje openstaan. Vergeet dus niet na afloop van de inschrijving ook de betaling uit te voeren als je wil zeker zijn van een plekje op kamp.
Vergeet niet bij betaling de gestructureerde mededeling te noteren. Zo wordt alles vlot in ons betaalsysteem bijgehouden.
Waar zijn er Kriebelkampen?
Zowel in West- als Oost-Vlaanderen organiseren we Kriebelkampen. Een overzicht van alle locaties vind je terug onder de subpagina 'kampen' onder 'kamplocaties'.
We organiseren Kriebelkampen in Eke, Waregem, Oudenaarde (Eine en Leupegem), Avelgem, Anzegem, Gavere (Asper, Dikkelvenne, Semmerzake), Zwalm, Marke, Gent en Maarkedal en Kruishoutem. Opgelet: in Asper, Gent, Dikkelvenne en Semmerzake is er 's middags geen warme maaltijd voorzien (de kostprijs van deze kampen ligt hierdoor lager) - kinderen dienen een lunchpakket te voorzien.
Hoeveel kost een Kriebelkamp?
De kostprijs van een Kriebelkamp is afhankelijk van de periode. Een vijfdaags kamp is uiteraard duurder dan een driedaags kamp. Maar ook de locatie speelt een rol. Zo zijn er bepaalde locaties waar we geen warme maaltijd aanbieden waardoor dit goedkoper uitvalt.
In 2019 bieden we geen warme maaltijd aan Gavere (Asper, Dikkelvenne en Semmerzake). Alle kampen in 2019 duren vijf dagen met uitzondering van het kerstkamp (de pretraket - 3 dagen) en het herfstkamp (Krie-Kra-Kriebelheksen - 4 dagen). Voor het kamp 'Kriki in Wonderland' is het mogelijk om voor 5 (12 t.e.m. 16 augustus) OF voor 3 dagen (12 t.e.m. 14 augustus) in te schrijven.
Krijg ik een attest mutualiteit?
Na elk kamp heeft u recht op een attest voor de mutualiteiten. Dit attest wordt automatisch na afloop van het kamp doorgestuurd naar het opgegeven mailadres.
U kan een attest van kampdeelname indienen bij uw mutualiteit zodat u een gedeeltelijke teruggave van het inschrijvingsgeld krijgt.
Voor wie zijn de Kriebelkampen?
Kriebelkampen zijn er voor alle kinderen van 2,5 tot 10 jaar. Op vraag breiden we de leeftijdsmarge graag uit tot 12 jaar. Alle kinderen zijn welkom; ongeacht gender of beperking. We willen elk kind een onvergetelijke vakantie bezorgen!
Is er bepaalde info die, in het kader van de goede werking van het kamp, noodzakelijk is om weten? Vul dan zeker uw gezinsaccount volledig aan of contacteer ons met uw vragen, wensen via leen@creafant.be
Zijn er kortingen op de tarieven?
Er zijn verschillende kortingen mogelijk. Indien uw kind naar school gaat op de kamplocatie dan impliceert dit een directe korting van 5 euro per kamp. Broertjes en zusjes krijgen eveneens een directe korting van 5 euro. Indien u inschrijft via een kriebels (eenmalige kost van 15 euro) dan geeft dit een korting van 5 euro op elk geboekt kamp. Tenslotte kan u ook korting krijgen indien u boekt tijdens de vroegboekperiode.
De vroegboekperiode loopt tot eind januari 2019.
Krijg ik fiscaal attest?
Na afloop van elk kamp wordt een fiscaal attest automatisch verstuurd naar het opgegeven mailadres.
Dien dit fiscaal attest in bij uw belastingaangifte om fiscaal voordeel te genieten.
Kriebelkampen Creafant vzw - Leupegemstraat 20 - 9700 Oudenaarde - T 055 60 36 90
Copyright 2018 - Privacy en cookies - Algemene voorwaarden