Kriebelkampen
Gemakkelijk alle gegevens terugvinden? Meld je aan bij mijn gezinsaccount
  • by: [:swvar:text:275:]
  • [:swvar:option:90:] [:swvar:option:89:], [:swvar:option:91:]
  • Category: Zwalm

Kriki zkt Boer(in) Zwalm: dag 5


Vandaag gingen we als echte redders aan het werk om de dieren in de natuur te redden. In teams met lager en kleuter gingen we de uitdagingen aan om de dieren in het bos te redden. Zou het ons gelukt zijn?

Kriki zkt. Boer(in): dag 5

Vandaag gingen we als echte rescue rangers aan het werk om de dieren in de natuur te redden. In teams met lager en kleuter gingen we de uitdaging aan om de dieren in het bos te redden. En of het ons gelukt is! Samen sterk!

Daarna was het tijd om te leren hoe we al die lekkernijen uit de tuin konden omzetten tot lekkers op ons bord. De kleuters maakten een heuse traktortaart en heerlijke groentesoep, het lager ging aan de slag met kruiden om een zelfgemaakte groentebouillonpoeder te brouwen. Na de middag maakten ze rabarberconfituur.

Als afsluiter behaalden we trots ons Boer(in) diploma met allerlei opdrachtjes en konden we smullen van de verschillende taarten! Het werd een heus feest. Op naar een spetterende zomer!

Is de tuinmicrobe al overgeslagen op je kids en spreken ze enkel nog over boerderijdieren en tractoren? Trekken ze spontaan de moestuin in met laarzen en hun eigen zadenbak? Laat het ons zeker weten op onze Facebookpagina of Instagram met #Kriebelkampen!

Kriebelkampen Creafant vzw - Leupegemstraat 20 - 9700 Oudenaarde - T 055 60 36 90
Copyright 2018 - Privacy en cookies - Algemene voorwaarden