Kriebelkampen
Gemakkelijk alle gegevens terugvinden? Meld je aan bij mijn gezinsaccount
  • by: [:swvar:text:275:]
  • [:swvar:option:90:] [:swvar:option:89:], [:swvar:option:91:]
  • Category: Waregem

Kriebelcarnaval Waregem: dag 1


De eerste kampdag, altijd een beetje spannend! De kleuters begonnen hun dag met een verhaal. Kaatje viert net als wij Carnaval. Maar wat is carnaval nu eigenlijk? En wat hoort daar allemaal bij? ...

Kriebelcarnaval: dag 1

De eerste kampdag, altijd een beetje spannend! De kleuters begonnen hun dag met een verhaal. Kaatje viert net als wij Carnaval. Maar wat is carnaval nu eigenlijk? En wat hoort daar allemaal bij? Een piñata zeker en vast wel! We troffen heel wat voorbereidingen om er een prachtexemplaar van te maken. Na het ‘zware’ werk was het tijd om elkaar wat beter te leren kennen. We speelden heel wat leuke en gekke spelletjes om elkaars naam te leren kennen. Onze maagjes knorden van de honger. Het middageten smaakte dan ook verrukkelijk!

Nu de energiereserves weer aangevuld zijn, gingen we van start met de ‘feestdoos’. We knutselden erop los en leverden een prachtig kunstwerk af. Hoog tijd om de benen nog eens te strekken! We haalden de strafste toeren uit, want geen enkele uitdaging was te groot om clown Kriebelino uit zijn ziekbed te helpen. Of het ons uiteindelijk gelukt is? Dat vraag je best aan je kleine spruit. Die zal je er alles over vertellen!
Kriebelkampen Creafant vzw - Leupegemstraat 20 - 9700 Oudenaarde - T 055 60 36 90
Copyright 2018 - Privacy en cookies - Algemene voorwaarden